Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Uusi konkurssilaki

Kattava ja uudenlainen säädösteos sisältää konkurssilain säännökset ja valmisteluaineiston järjesteltynä helposti luettavaan muotoon. Teoksen alussa on yleisesitys konkurssilain perusteista ja lainsäädäntöhistoriasta. Sitä seuraavat mm. konkurssilain pykälät sekä niitä vastaavat hallituksen esityksen ja valiokuntien lausuntojen kohdat perusteluineen, lisäksi kunkin lain luvun alussa on tiivistelmä luvun sisällöstä. Teokseen on myös koottu se korkeimman oikeuden oikeuskäytäntö, joka on sovellettavissa uuden lain aikana. Teos on rakennettu siten, että tulkinnan kannalta oikean kohdan löytäminen on mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa. Konkurssilain lisäksi teos sisältää myös konkurssilakiin liittyvät muut säädökset. Teos on tarpeellinen työväline pesänhoitajina ja julkisselvittäjinä toimiville, asianajajille ja käräjäoikeuksille sekä kaikille, jotka joutuvat tekemisiin uuden konkurssilain kanssa.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20049789526328522

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii