Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Finanssihallinto-oikeus

Arvo Myllymäki

Teos on kattava kokonaisesitys finanssihallinto-oikeudesta. Siinä käsitellään muun muassa kansallista finanssipolitiikkaa sekä pureudutaan valtion ja kuntien talouden suunnitteluun, päätöksentekoon ja valvontaan. Tässä toisessa, uudistetussa painoksessa on otettu huomioon muun muassa uusi julkisia hankintoja koskeva laki, eduskunnan tilintarkastusinstituutioiden uudistus sekä Euroopan unionin uusien rahoituskehysten ja kunta- ja palvelurakenneuudistuksen vaikutus julkiseen toimintaan. Teos on tarpeellinen kaikille, joita kiinnostaa yhteisten varojemme käyttö ja käytön valvonta. Erityisen hyödyllinen se on niille luottamushenkilöille ja virkamiehille, jotka ovat tekemisissä kunnallis- tai valtiontalouden kanssa. Niin ikään EU-tukien kanssa työskentelevät saavat teoksesta käyttökelpoisen selkänojan. Teos soveltuu hyvin myös oppikirjaksi.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20079789526327525

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii