Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Suomen jäämistöoikeus II

Aulis Aarnio, Urpo Kangas

Suomen jäämistöoikeus II – Testamenttioikeus on systemaattinen ja ajantasainen esitys Suomen testamenttioikeudesta. Teoksessa tarkastellaan mm. seuraavia testamenttioikeuden kysymyksiä: - testamentin muotoa ja todistamista - testamenttioikeuden kansainvälisiä liittymiä - testamentintekokelpoisuutta - testamenttausvallan delegoimista - testamentin peruuttamista - eri testamenttityyppejä ja -ehtoja - testamentin pätevyyden selvittämistä - testamenttikanteita. Testamenttioikeuden merkitystä lisää erityisesti varallisuuden kasvu ja erilaisten perhetilanteiden yleistyminen. Väestön ikääntyessä myös vanhusten tekemiin testamentteihin liittyvät ongelmat ovat yleistyneet.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20159789521425523

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii