Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Ympäristöoikeuden pääpiirteet

Kari Kuusiniemi, Pekka Vihervuori, Anne Kumpula, Ari Ekroos

Ympäristöoikeus kehittyy ja uudistuu nopeasti. Tämä kokonaan uudistettu ja ajantasaistettu painos sisältää paljon täysin uutta lainsäädäntöä. Uusia lakeja ovat esimerkiksi päästökauppalaki, laki eräiden ympäristölle aiheutuneiden vahinkojen korjaamisesta ja ratalaki. Ympäristölainsäädäntöön on tehty lukuisia uudistuksia: esimerkiksi ympäristönsuojelulakia sekä maankäyttö- ja rakennuslakia on muutettu merkittävästi. Päivityksessä on myös huomioitu ehdotetut, kokonaan uudistetut vesilaki ja kaivoslaki. Kirja on tarkoitettu korkeakouluopetukseen, yritysten ja viranomaisten käyttöön sekä tietolähteeksi kaikille, joita ympäristöasiat, ympäristöön liittyvä päätöksenteko ja sääntely kiinnostavat.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20149789526327327

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii