Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Rahdinkuljettajan tavaravastuu tiekuljetuksissa

Rahdinkuljettaja on vastuussa kuljetettavan tavaran katoamisesta, vähentymisestä ja vahingoittumisesta maantiekuljetuksissa. Teoksessa selvitetään rahdinkuljettajan tavaravastuuta koskevien säännösten nykytilanne. Tarkastelun kohteena ovat: tavaravastuun määräytyminen, mm. vastuun alkaminen ja päättyminen, virheluovutukset ja varastointi, vastuusta vapautuminen, mm. ylivoimainen este, kuljetusasiakkaan virhe tai ohje, tavaran ominaisuudet, puutteellinen pakkaus ja tavaran käsittely, vahingonkorvauksen määräytyminen, mm. rajoitettu korvaus ja sen sovittelu. Kantaa otetaan myös törkeään huolimattomuuteen, reklamaatioon, rahtikirjan todistusvoimaan ja kanneoikeuden menettämiseen. Teos on tarpeellinen työväline kuljetus- ja huolintaliikkeille, asianajotoimistoille, vakuutusyhtiöille, tuomioistuimille, tutkijoille ja opettajille.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20079789526328225

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii