Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Osakassopimukset

Osakassopimus lisää vakautta ja ennustettavuutta yhtiöissä, ja sillä luodaan pelisäännöt osakkaiden välille. Tämä teos on yleisesitys osakassopimuksista. Se kertoo, miksi ja miten osakassopimus tulee laatia eri tilanteissa. Kirjassa käsitellään perusteellisesti sekä yleiset osakassopimuksia koskevat kysymykset että osakassopimusten tyypillinen sisältö sopimuskohdittain. Kirja on hyödyllistä luettavaa osakkeenomistajille, jotka suunnittelevat osakassopimuksen laatimista, ja myös hallituksen jäsenille ja toimivalle johdolle sekä osakassopimusten parissa työskenteleville asiantuntijoille.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20079789526328027

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii