Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Prosessioikeuden oppikirja

Tuula Linna

Prosessioikeus koottu nyt ensimmäistä kertaa yksiin kansiin. Tämä tiivis, mutta selkeästi ja havainnollisesti kirjoitettu kirja kattaa keskeisen prosessioikeuden koko kentän. Teoksessa esitellään prosessioikeuden perusperiaatteita, ja kirjoittaja selostaa vaiheittain oikeudenkäyntimenettelyn sekä riita- että rikosasioissa. Kirjoittaja perehdyttää lukijan valmisteluun, pääkäsittelyyn, todisteluun, julkiseen oikeusapuun sekä moniin keskeisiin prosessioikeuden käsitteisiin, kuten kanteenmuutoskieltoon ja adheesioperiaatteeseen. Teoksessa kerrotaan perusperiaatteet hakemuslainkäytöstä, turvaamistoimista ja sovittelumenettelystä riita-asioissa. Lisäksi esitellään muutoksenhakujärjestelmä. Tässä monipuolisessa kirjassa on asiantunteva esittely myös prosessioikeuden toisesta osa-alueesta eli maksukyvyttömyysmenettelyistä (ulosotto, konkurssi, velkajärjestely ja yrityssaneeraus). Kun yksin kansallinen laki ei anna riittävää kuvaa prosessioikeudesta, on teokseen otettu mukaan myös keskeinen kansainvälinen siviili- ja rikosprosessi. OTT, VT Tuula Linna on prosessioikeuden professori Lapin yliopistossa. Aiemmin hän toimi pitkään lainsäädäntöneuvoksena oikeusministeriössä. Linna on ahkera kirjoittaja ja luennoitsija. Hän on myös Lakimies-lehden päätoimittaja ja Juridica-kirjasarjan toimitusneuvoston jäsen.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20129789521419027

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii