Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Kirjanpitolaki - kommentaari

Kattava kommentaari kirjanpitolain sisältämistä säännöksistä: mitä on säädetty, mitä lainsäätäjä on tarkoittanut, miten säännöksiä tulee tulkita, minkälaisia tulkintaongelmia on syntynyt ja miten ne on ratkaistu. Kirja jäsentää ja erittelee seikkaperäisesti kirjanpitosäännöksiä ja niiden soveltamista käytännön eri tilanteissa. Teoksen perusteella lukijan on itse helppo johtaa lain ja hyvän kirjanpitotavan mukaisia ratkaisuja käytännön kirjanpito- ja tilinpäätösongelmiinsa. Leppiniemen pitkä kokemus mm. kirjanpitolautakunnan puheenjohtajana tuo kirjaan myös kirjanpitolautakunnan ratkaisut perusteluineen. Kirjanpitolaki - kommentaari kertoo selkeästi lain sisällön sekä merkityksen sekä kirjanpitoa ja tilinpäätöstä tekevälle että niitä lukevalle. Kirja on jokaisen yrityksen laskennasta vastaavan henkilön perusteos ja soveltuu myös alan oppikirjaksi.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526327709

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii