Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Ennakkoperintä

Mirjami Laitinen, Tomi Peltomäki

Päivitetty 18.4.2023

Ennakkoperintä käsittelee laajasti palkkahallinnon eri osa-alueita palkan määräytymisen perusteista ennakonpidätyksen toimittamiseen ja maksamiseen sekä suoritusten ilmoittamiseen Verohallinnolle. Ennakkoperintäsäännökset muuttuvat jatkuvasti verotusta koskevien lainsäädäntömuutosten sekä esim. vuosittaisten budjettilakien myötä. Myös työnantajan työsuhteesta maksamien sosiaalivakuutusmaksujen suorittamisperusteet ja määrien muutokset heijastuvat ennakkoperintään. Lisäksi teokessa om selvitetty mm. arpajaisveroa, rajoitetusti verovelvolliselta perittävää lähdeveroa sekä kansainvälistä palkanmaksua koskevia kysymyksiä. Digitaalinen hakuteos päivittyy neljä kertaa vuodessa näihin liittyvät muutokset huomioiden. Ennakkoperintä-hakuteos tarjoaa hyvän työvälineen palkka- ja taloushallinnosta vastaaville. Se auttaa ennakoimaan muutokset hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa. Teoksen asiantuntijapäivittäjä on HM Tomi Peltomäki, joka toimii Verotuksen oikaisulautakunnan johtavana puheenjohtajana. Hän koostaa neljä kertaa vuodessa ajankohtaiskatsauksen voimaan tulevista muutoksista ja lainsäädäntöhankkeiden etenemisestä, Tilaamalla teoksen saat käyttöösi kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsauksen ja uutiset.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20019789521423444

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: KLT-kirjallisuusPHT-kirjallisuusTaloushallinnon ja verotuksen hakuteokset

Verkkokirjahylly KLT-kirjallisuus sisältää Alma Talentin kustantamat KLT-tentin aineistovaatimusten teokset.

Taloushallintoalan asiantuntijatutkinto KLT kertoo suorittajansa ammattitaidosta ja toimii väylänä entistä monipuolisempiin työtehtäviin. Tutkintotentti järjestetään vuosittain.

Alma Talentin kustantama KLT-tenttivaatimuksiin kuuluva kirjallisuus on koottu yhteen hyllyyn. Löydät hyllystä vuoden 2023 tenttikirjallisuuden päivittyvät hakuteokset Arvonlisäverotus, Ennakkoperintä, Henkilöverotus, KILAn ratkaisut 1998-, Kuntalaki, Liikekirjanpito, Yhtiöoikeus, Yritysoikeus, Yritysverotus I-II sekä verkkokirjan Kauppa- ja varallisuusoikeuden pääpiirteet. Hyllyn tilaajana sinulla on pääsy myös Suomen Laki -hakupalvelun säädöstietoon teosten lainsäädäntölinkkien kautta.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly KLT-kirjallisuus

Verkkokirjahylly PHT-kirjallisuus sisältää Alma Talentin kustantamat PHT-tentin aineistovaatimusten teokset.

Palkkahallinnon asiantuntijatutkinto PHT kertoo suorittajansa laaja-alaisesta palkka- ja henkilöstöhallinnon ammattitaidosta ja toimii väylänä entistä monipuolisempiin työtehtäviin. Tutkintotentti järjestetään vuosittain.

Alma Talentin kustantama PHT-tenttivaatimuksiin kuuluva kirjallisuus on koottu yhteen hyllyyn. Löydät hyllystä vuoden 2023 tenttikirjallisuuden päivittyvät hakuteokset Palkkahallinto, Ennakkoperintä ja Osakeyhtiön tilinpäätösmallit ja ohjeistus sekä verkkokirjan Palkkahallinnon säädökset 2023. Lisäksi hyllyyn sisältyy verkkokirja Työpaikan lait ja työsuhdeopas 2023, joka ei kuulu tentin aineistoluetteloon, mutta tarjoaa kattavan säädöskokoelman keskeisimmistä työsuhteeseen liittyvistä laeista ja asetuksista.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly PHT-kirjallisuus

Taloushallinnon ja verotuksen päivittyvät hakuteokset on kokoelma digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat Suomen johtavat asiantuntijat, jotka koostavat ja tulkitsevat oman alasi keskeiset lainsäädäntömuutokset ja oikeuskäytännön sinun työsi ratkaisuihin.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Taloushallinnon ja verotuksen hakuteokset

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii