Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Uudistettu yrityssaneeraus

Teos on kattava yleisesitys uudistetusta yrityssaneerauslaista. Siinä käsitellään lain keskeiset säännöstöt perusteellisesti, mutta selkeästi. Yrityssaneerauslain 1.6.2007 voimaan tuleva muutos tuo mukanaan useita uudistuksia. Yrityssaneeraukseen hakevista voidaan tehokkaasti erottaa ne, joiden toiminta on mahdollista saada uudelleen kannattavaksi. Tilintarkastajan on omassa selvityksessään arvioitava velallisen saneeraussuunnitelman realistisuutta. Kirjassa käsitellään yrityssaneerausta kokonaisuudessaan ja uusien normien soveltamista ja keskeisiä ongelmakohtia. Kattava asiahakemisto tekee kirjasta hyvän käsikirjan. Teos on tarpeellinen työväline mm. asianajajille, käräjäoikeuksille ja saneerausvelkojille sekä kaikille, jotka joutuvat tekemisiin yrityssaneerausten kanssa.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20169789526328508

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii