Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Rikosoikeus - rangaistuksen määrääminen ja täytäntöönpano

Jussi Tapani, Matti Tolvanen, Heikki Kemppinen

Kirja on systemaattinen yleisesitys rangaistuksen määräämisestä ja täytäntöönpanosta. Tämän lisäksi teos tuo esiin sääntelyn taustalla vaikuttavia kriminaalipolitiikan päämääriä ja arvoja sekä esittää myös säännösten ja niiden soveltamisen analyysiin perustuvaa punnittua kritiikkiä ja parannusehdotuksia. Edellisen painoksen ilmestymisen jälkeen rangaistuksen määräämistä ja täytäntöönpanoa koskeviin säännöksiin on tehty useita muutoksia. Korkein oikeus on lisäksi antanut suuren määrän erityisesti rangaistuksen määräämisen eri osa-alueita koskevia ennakkoratkaisuja. Kirjassa luodaan kattava ja ajantasainen kokonaiskuva rangaistuksen määräämisestä ja täytäntöönpanosta ja käsitellään analyyttisesti ennakkoratkaisujen sisältöä ja vaikutusta tulevaan lainkäyttöön.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20229789521446504

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Rikos- ja prosessioikeus

Verkkokirjahylly Rikos- ja prosessioikeus sisältää kommentaarit rikosoikeudesta, esitutkinnasta ja pakkokeinoista sekä rikos- ja siviiliprosessista. Myös insolvenssioikeuteen kuuluvat teokset konkurssi- ja ulosotto-oikeudesta löytyvät täältä. Lisäksi hyllyssä on rikos- ja prosessioikeuden erityiskysymyksiä käsitteleviä kirjoja, mm. hakemuslainkäytöstä ja rahanpesusta sekä kommentaari Asianajajaoikeudesta. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Rikos- ja prosessioikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii