Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Tekijänoikeus ja digitaalitalous

Tämä kirja kertoo uudesta tekijänoikeuslainsäädännöstä ja sen soveltamisesta. Kirjassa esitellään ratkaisuvaihtoehtoja uuden tekniikan ja digitaalisen toimintaympäristön synnyttämiin tulkintaongelmiin, joihin ei välttämättä löydy ratkaisua lainsäädännöstä. Kirjassa kerrotaan myös perinteisten tekijänoikeuslain säännösten tulkinnan muuttumisesta tekijänoikeuden kehityksen myötä. Kirjan artikkelit on jaettu kolmeen pääosaan. Ensimmäisessä käsitellään tekijänoikeuden sääntelyn tarvetta ja keinoja. Toisessa osassa esitellään tekijänoikeuden käytäntöä erityisesti tekijänoikeusneuvostossa. Kolmannessa osassa kerrotaan tekijänoikeuden hyödyntämisen tavoista, korvauksista ja muista seurauksista. Oman, erityisesti digitaalitaloutta painottavan käsittelynsä saavat mm. tv-ohjelmien välittäminen, tekijänoikeusluovutus työsuhteessa, digitaalisten julkaisujen kustannussopimus, ilmoitusmenettely ja kirjastojen tekijänoikeusongelmat.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20099789526328409

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii