Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Perintö- ja lahjaverotus

Pertti Puronen

Perintö- ja lahjaverotus on ajantasainen perintö- ja lahjaverolain kommentaari, jossa paneudutaan käytännön ongelmiin. Kirjassa annetaan myös arvokasta tietoa hallinnon toimintatavoista verotuksen toimittamisessa. Kirja sopii niin juristien kuin muidenkin alojen ammattilaisten luettavaksi, ja se on luotettava tietolähde myös maallikoille. Kirja on saatettu ajantasalle ja siinä on seurattu oikeuskäytäntöä, virallislähteitä ja normeja toukokuun loppupuolelle 2011. Myös kaikki viittaukset muihin alan teoksiin on ajantasaistettu ja niiden määrää on lisätty. Kirja on hieman aiempaa laajempi. Laajennukset koskevat ennen muuta varojen arvostusosiota ja yritysvarallisuuden sukupolvenvaihdoksien tarkastelua. Kirjassa on huomioitu myös perintö- ja lahjaverolakiin vuoden 2012 alusta tehty verotaulukkomuutos.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20119789521418303

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii