Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Potilastiedot ja poliisin tiedonhankinta

Tiedonsaantioikeutta sääntelevien normien hallintaa koskevien teoreettisten kysymysten lisäksi kirjassa käsitellään perusteellisesti potilaan tiedonsaantioikeuden syntymistä ja tiedonsaantioikeuden toteuttamisen kannalta keskeisiä seikkoja, kuten tietojen antajaa, antamisajankohtaa, antamistapaa, maksullisuutta ja kielikysymystä. Niin ikään kirjassa selvitetään annettavan informaation sisältöä, tiedonsaantioikeuden rajoittamista sekä potilaan oikeussuojaa ja terveydenhuoltohenkilöstön vastuuta tiedonsaantioikeuden rikkomistapauksissa. Teoksessa esitetyt tulkintakannanotot perustuvat kotimaisen lainsäädännön sekä oikeus- ja hallintokäytännön analyysin ohella mm. Euroopan neuvoston biolääketiedesopimuksen määräyksiin. Esityksen tieteellisistä lähtökohdista ja sitoumuksista huolimatta teoksella on huomattavaa käytännön merkitystä. Se on tärkeä työväline terveydenhuollon henkilöstölle, terveydenhuollon hallinnossa toimiville virkamiehille, potilasasiamiehille ja lakimiehille.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20079789526328201

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii