Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Osamaksukauppa käytännössä

Osamaksukauppaan liittyy monia tarkasti määriteltyjä ja hankaliakin osa-alueita. Esimerkiksi väärin täytetty osamaksusopimus tai maksamatta jäävät osamaksuerät voivat aiheuttaa suuria ongelmia sekä ostajalle että myyjälle. Teoksessa käydään tarkasti läpi osamaksukauppaan mahdollisesti liittyvät ongelmatilanteet, ja tilanteisin annetaan selkeitä toimintaohjeita ja neuvoja. Teos kertoo selkeästi ja käytännönläheisesti, miten osamaksukauppa tulee tehdä, kuinka osamaksusopimus täytetään, mitä oikeuksia ostajalla on osamaksuesineeseen, mitä tapahtuu, kun osamaksueriä ei makseta ja miten myyjä voi ottaa esineen takaisin itselleen. Teos on hyödyllinen kaikille osamaksukauppaa harjoittaville, osamaksuesineitä ostaville ja osamaksuesineiden takaisinottojen ja tilitysten parissa työskenteleville.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20139789526328102

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii