Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Konsernitilinpäätöksen laadinta

Käsikirja, jossa käydään läpi koko konsernitilinpäätöksen laadintaprosessi ja siihen liittyvät erityiskysymykset selkein esimerkein. Konsernitilinpäätöksen laadinta on haastavimpia kirjanpidon alueita. Tilinpäättäjän on hallittava erilaiset konsernin toimintaan liittyvät tilanteet konsernin muodostumisesta rakennejärjestelyihin. Kansainvälistyminen ja lisääntyneet yritysjärjestelyt muokkaavat tehtäväkenttää yhä vaativammaksi. Konsernitilinpäätöksen laadinta -teos lähestyy aihetta kattavin esimerkein ja laskelmin, jotka johdattavat lukijan konsernitilinpäätöksen laadintaan todellisia kirjaustilanteita mukaillen. Kokonaiskuvan selkiyttämiseksi kirjan viimeisessä luvussa käydään läpi konsernitilinpäätöksen keskeisimmät kirjaukset esimerkkikonsernin muodossa. Teos syventää lukijan osaamista konsernitilinpäätöksen laatijana ja antaa kokonaiskäsityksen kirjanpitolautankunnan yleisohjeen ja IFRS:n vaikutuksista konsernitilinpäätökseen.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20139789526318103

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii