Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Oikeudenmukainen oikeudenkäynti

Teoksessa selvitetään, mitä vaatimuksia mm. Euroopan ihmisoikeussopimus ja Suomen perustuslaki käytännön tasolla oikeudenkäynnille asettavat. Teos antaa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: Millaisia oikeuksia puolustuksella on oikeudenkäynnissä? Mitkä ovat tuomarin velvollisuudet oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin takaamisessa? Milloin voi vaatia suullista ja välitöntä oikeudenkäyntiä? Mitkä ovat syytetyn tai asianomistajan vaitiolo-oikeuden rajat? Mitä oikeuksia syytetyllä on suojella itseään oikeudenkäynnissä? Normien sisältö tuodaan arkipäivään käymällä läpi suuri määrä mm. Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen ja korkeimman oikeuden ratkaisuja. Ratkaisujen avulla voidaan vetää selkeät johtopäätökset siitä, mitä oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin vaatimus pitää todellisuudessa sisällään.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526327914

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii