Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Yritysrahoitus

Jarmo Leppiniemi, Sari Lounasmeri

Päivitetty 21.12.2022

Yritysrahoitus-hakuteoksessa tarkastellaan yritysrahoituksen vaatimuksia ja suunnittelumahdollisuuksia. Vaihtoehtojen monipuolistuessa ja nopeutuessa yrityksen informaatioyhteyksien merkitys on merkittävästi kasvanut. Myös seurannan tehostamisen tärkeys on kasvanut, marginaalien supistuessa virheiden vaikutukset ja korjaamisen vaikeus ovat korostuneet. EU-sopimuksen solmiminen on nopeassa tahdissa muuttanut rahoitusympäristöä ja sitä koskevaa sääntelyä. Välinetiedon lisäksi tiedon tarve markkinoiden eri osien sääntelystä on käynyt ilmeiseksi. Lainsäätäjä on delegoinut ohjeiden ja määräysten antamista sekä valvontavastuuta monelle taholle. Markkinoilla on myös itsesääntelyä. Teoksessa kerrotaan mm. Fivan määräyksistä, eri ministeriöiden alaisista erityisrahoituslähteistä sekä markkinapaikkojen omista normeista ja tulkinnoista. Digitaalinen hakuteos päivittyy tarvittaessa. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsauksen ja uutiset.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20019789521423857

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Taloushallinnon ja verotuksen hakuteokset

Taloushallinnon ja verotuksen päivittyvät hakuteokset on kokoelma digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat Suomen johtavat asiantuntijat, jotka koostavat ja tulkitsevat oman alasi keskeiset lainsäädäntömuutokset ja oikeuskäytännön sinun työsi ratkaisuihin.

Tutustu hyllyn teosvalikoimaan

Tilaa Taloushallinnon ja verotuksen hakuteokset

MIKÄ ON PÄIVITTYVÄ HAKUTEOS

Päivittyvät hakuteokset on kattava valikoima digitaalisia teoksia juridiikan, talouden ja verotuksen aihealueilta. Teoksia päivitetään lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaisesti – voit siis luottaa siihen, että saat aina tuoreimman tiedon.

Teosten sisällöstä ja ajantasaisuudesta vastaavat omien aihealueidensa johtavat asiantuntijat. Käyttöoikeudesta maksat vuosilisenssin. Hintaan vaikuttavat tilattujen teosten ja palvelun käyttäjien määrä. Käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Kokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii