Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Markkinoi ja myy oikein

Markkinoi ja myy oikein antaa hyvän yleiskuvan markkinoiden toiminnasta ja kuluttajamarkkinoinnin sääntelystä. Myyjän ja ostajan välinen kauppa, sopimussuhteen synty ja kohteen virheellisyys tulevat käsitellyiksi. Kuluttajasuojalain markkinointisäännökset selitetään toimintaohjeiden muodossa, mikä auttaa välttämään perusvirheet markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Kirjan lukuisat esimerkit sallituista ja kielletyistä markkinointikeinoista auttavat oman toiminnan suunnittelussa. Lisäksi kirjassa selvennetään hyväksyttävän markkinoinnin rajat ja elinkeinoharjoittajan oikeudet ja velvollisuudet kauppalain mukaan. Myös viranomaistulkinnoista, tuomioistuinten ratkaisuista sekä elinkeinoelämän itsesääntelyohjeista saa tarpeellista tietoa ja ymmärrystä markkinoinnin tehokkaiden tapojen löytämiseen.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20109789526327815

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii