Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Työtapaturma- ja ammattitautivakuutus

Mika Mänttäri, Mikko Nyyssölä

Tämä kirja keskittyy työsuhteeseen ja yrittäjiin liittyviin työtapaturmiin ja ammattitauteihin. Teos vastaa muun muassa seuraaviin kysymyksiin: - Mitä tapaturmia ja sairauksia työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksesta korvataan? - Mitkä ovat työnantajan ja työntekijän velvollisuudet tapaturman tai ammattitaudin sattuessa? - Mihin korvauksiin työntekijä on oikeutettu? - Miten työnantaja voi hoitaa vakuuttamisvelvollisuutensa? - Miten yrittäjä voi vakuuttaa itsensä työtapaturmien ja ammattitautien varalta? Kirjassa käsitellään myös lääketieteellisen syy-yhteyden arviointia korvauspäätöksiä tehtäessä. Lisäksi teoksessa käydään läpi vakuutusyhtiön ja muiden toimijoiden tehtävät työtapaturma- ja ammattitautivakuutuksen täytäntöönpanossa sekä tähän vakuutukseen liittyvä muutoksenhakumenettely.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20169789521427718

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii