Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Konkurssioikeus

Teos on kattava yleisesitys konkurssijärjestelmästä. Siinä käsitellään lain keskeiset säännöstöt kuten konkurssiin asettaminen, saatavien ilmoittaminen konkurssissa ja saatavien riitauttaminen sekä konkurssipesään kuuluvan omaisuuden rahaksi muuttaminen. Lisäksi käsitellään konkurssipesän selvittämistä ja hallintoa sekä panttiomaisuuden rahaksi muuttamista sekä pesänhoitajien, velkojien ja julkisselvittäjän vastuuta ja vahingonkorvausvelvollisuutta. Tämä suositun teoksen uudistettu painos on tarkoitettu kaikille pesänhoitajina ja julkisselvittäjinä toimiville, asianajajille ja käräjäoikeuksille.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20099789526327716

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii