Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Sopimusriskit

Mitkä sopimusriskit ovat relevantteja juuri sinun liiketoiminnallesi? Sopimusriskien hallinta jää usein puoleenväliin. Joskus kirjallista sopimusta ei tehdä ollenkaan tai siitä tulee omalle yritykselle epäedullinen. Sopimusten laatijan on aina tärkeä hahmottaa yrityksen riskienhallintaa kokonaisuutena ja huomioida sopimuksen eri ulottuvuudet. Esimerkiksi ympäristöoikeudelliset tai kilpailuoikeudelliset seikat eivät aina tule mieleen sopimuksia laadittaessa, mutta niillä voi olla huomattavia taloudellisia vaikutuksia yritykselle. Sopimusriskit opastaa sopimuksen laatijaa sopimussuunnittelussa ja tärkeimpien sopimusriskien huomioimisessa. Sen avulla suojaudut riskeiltä ja osaat ennakoida paremmin tulevia sopimustarpeita. Huolellisesti suunniteltu ja hyvin laadittu sopimus on paras pohja, jolle rakentaa tuottoisaa liiketoimintaa.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20149789526317717

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii