Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Riidanratkaisu

Klaus Nyblin

Riidanratkaisu – Käsikirja yritykselle kuvaa riidanratkaisun kentän yrityslakimiehiä ja yritysjohtoa varten varsinaisten riita-asioiden käsittelystä yleisessä tuomioistuimessa tai välimiesmenettelyssä rikos- ja hallinto-oikeudellisiin prosesseihin asti. Teoksen aihevalinnat ja painotukset korostavat oikeudellisessa konfliktissa osapuolena olevan yrityksen näkökulmaa: kirjassa annetaan tietoa, opastusta ja vinkkejä nimenomaan niistä asioista, jotka yrityksessä on tärkeää tietää, vaikka konfliktin hoitaminen käytännössä on annettu ulkopuolisen asianajajan tehtäväksi. Teoksen kirjoittaja, asianajaja Klaus Nyblin toimii osakkaana Ham-marström Puhakka Partnersilla. Hänellä on laaja kokemus paitsi vaa-tivasta riidanratkaisusta myös lääkeoikeudesta, yrityssalaisuuden suo¬jasta, henkilötietojen käsittelystä ja sähköisestä viestinnästä.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20129789521418617

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii