Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

EU-rikosoikeus

Sakari Melander

EU-rikosoikeuden perusteiden hallinta on välttämätöntä jokaiselle rikosoikeuden kanssa työskentelevälle. Tässä EU-rikosoikeuden perusteoksessa esitellään EU-rikosoikeuden keskeiset toimintatavat ja vaikutukset kansalliseen lainsäädäntöön sekä lainsoveltamiseen. Kirjassa käsitellään myös EU:n instituutioiden merkitystä EU-rikosoikeuden kannalta sekä tarkastellaan EY-tuomioistuimen rikosoikeudellisesti kerittäviä tapauksia - kuin myös kansallisia EU-rikosoikeuteen liittyviä tapauksia. Kirjan avulla voidaan helposti paikantaa Suomen rikoslainsäädännön EU-taustaiset osat. Ensimmäinen suomalainen yleisesitys EU-rikosoikeudesta toimii mainiosti käytännön käsikirjana tällä ajankohtaisella, nopeasti kehittyvällä alueella. Se on välttämätön työkalu tuomareille, syyttäjille, asianajajille ja kaikille rikosoikeuden kanssa työskenteleville.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20109789526327518

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii