Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Maakaaren järjestelmä

Matti Ilmari Niemi

Teoksessa käydään yksityiskohtaisesti läpi kiinteistön kauppaa ja muita kiinteän omaisuuden luovutuksia koskevaa sääntelyä. Käsittely tukeutuu lakien esitöihin, oikeuskäytäntöön ja kirjallisuuteen. Säännösten tarkoituksen ja taustojen esittämisen avulla tarjotaan lukijan avuksi linjauksia lain tulkintaan ja käytännön soveltamiseen. Teoksessa käsitellään mm. • kiinteistönkaupan tekeminen, muoto ja vähimmäisedellytykset • sähköinen kauppa . purkavat, lykkäävät ja kielletyt ehdot • esisopimus • kaupan purkaminen • kiinteistönkaupan virheet ja niiden seuraamukset . kiinteän omaisuuden vaihto, lahja ja muu luovutus . käyttöoikeuden luovutus Kirja on systemaattinen ja selkeä ja siksi erinomainen työväline, käsikirja ja oppikirja. Se on teossarjan Maakaaren järjestelmä I-III ensimmäinen osa. Teossarjan muissa osissa aiheina ovat kiinteän omaisuuden kirjaaminen ja lainhuudatus sekä kiinnitys ja panttioikeus. OTT, varatuomari Matti Ilmari Niemi on Itä-Suomen yliopiston varallisuusoikeuden professori. Säännösten tarkoituksen ja taustojen esittämisen avulla tarjotaan lukijan avuksi linjauksia lain tulkintaan. Systemaattisuutensa ja selkeytensä vuoksi teos on erinomainen työväline ja käsikirja.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20169789521424410

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Asuminen ja ympäristöoikeus

Verkkokirjahylly Asuminen ja ympäristöoikeus tarjoaa käyttöösi keskeiset asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvät juridiset teokset sekä ympäristöoikeuden ja ympäristövahinkojen yleisteokset. Hyllystä löytyy laaja teossarja maakaaresta ja maankäyttö- ja rakennuslaista. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Asuminen ja ympäristöoikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii