Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Ennakkopäätökset verotuksessa

Matti Myrsky

Teoksessa käsitellään verotuksen oikeuslähteitä ja erityisesti ennakkopäätöksiä. Ennakkopäätöksiä tarkastellaan muun muassa niiden syntyprosessin, tulkinnan ja hyödyntämismahdollisuuksien kannalta. Lisäksi teoksessa arvioidaan prejudikaattien merkitystä verotuksen sääntelyjärjestelmässä. Ennakkopäätösten merkitys on kasvanut jatkuvasti verolainsäädännön tullessa yhä nopeatempoisemmaksi ja vaikeammin tulkittavaksi. EU-tuomioistuimen usein vaikeaselkoisilla verotusratkaisuilla on kasvava merkitys niin verolainsäädännön kuin verotus- ja oikeuskäytännön kannalta. Kyky tulkita ennakkopäätöksiä ja ymmärtää niitä on tullut entistä tärkeämmäksi. Asiassa on myös taloudellinen puoli, onhan verotuksessa kysymys rahasta.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20149789521424731

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii