Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Älykäs taloushallinto

Sanna Kaarlejärvi, Tero Salminen

Älykäs taloushallinto on reaaliaikaiseen, digitaaliseen dataan perustuvia automatisoituja prosesseja, jotka tuottavat analyyttista ja ennakoivaa tietoa päätöksenteon tueksi. Älykäs automaatio tukee taloushallinnon asiantuntijoiden työtä ja näkyy helppokäyttöisyytenä muulle organisaatiolle. Kirjassa esitellään älykkään taloushallinnon osa-alueet ja mahdollisuudet käytännönläheisellä tavalla.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20189789521434310

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: TaloushallintoTilitoimisto-hylly

Verkkokirjahylly Taloushallinto sisältää laajan valikoiman taloushallinnon ammattilaisen työssään tarvitsemia ammattikirjoja. Kattavasti käsiteltyjä perinteisiä teemoja ovat mm. kirjanpito ja tilinpäätös, arvonlisäverotus, tilintarkastus ja palkkahallinto. Uutta taloushallintoa löydät mm. joukkorahoitusta, jakamistaloutta, palkitsemista ja sijoittamista käsittelevistä teoksista. Myös kustannuslaskentaan, rahoitukseen ja yritysvastuuseen liittyviä teoksia on tarjolla. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Taloushallinto

Verkkokirjahyllyn Tilitoimisto-hylly sisältää täsmävalikoiman kirjoja tilitoimistotyöhön.

Tilitoimistoammattilaisena kohtaat yrittäjien ja yritysten haastavia kysymyksiä laidasta laitaan. Milloin kyse on tilinpäätöksestä tai sen suunnittelusta, toiminnan kannattavuudesta tai ennakoinnista tai vaikkapa verotukseen liittyvistä pulmista – kysymysten kirjo on rajaton ja paine asiakkaan ongelman ratkaisuun kova. Työsi laadun ratkaisevat oma osaamistasosi sekä luotettavat ja ajantasaiset tietolähteet.

Alma Talentin Tilitoimisto-hylly sisältää tilitoimistoammattilaisen työssä tarvittavan kirjallisuuden – kätevästi digitaalisena, aina käytettävissäsi. Hakuominaisuuksia hyväksikäyttäen pääset nopeasti ja helposti kulloinkin tarvitsemasi tiedon äärelle. Hylly täydentyy Alma Talentin tilitoimisto-teeman uutuuskirjoilla niiden ilmestyessa.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Tilitoimisto-hylly

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii