Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Kansainväliset pakotteet ja vientivalvonta

Aleksi Pursiainen

Kirja on käytännönläheinen ja kattava yleisesitys kansainvälisistä pakotteista ja vientivalvonnasta suomalaisyritysten näkökulmasta. Sen tarkoituksena on tuottaa lukijalle perusosaaminen erityisesti Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin sääntelystä ja viranomaiskäytänteistä. Kirjassa myös hahmotellaan konkreettisia ratkaisuja käytännön yritystoiminnan haasteisiin kuvaamalla tärkeimpiä menettelytapoja ja sisäisiä kontrolleja, joiden avulla riskejä voidaan hallita.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

2021978-952-14-4331-2

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Siviilioikeus

Verkkokirjahylly Siviilioikeus sisältää ammattisi kannalta hyödylliset teokset mm. sopimus- ja velvoiteoikeudesta. Myös vahingonkorvausoikeutta ja mm. reklamaatiovelvollisuutta ja vanhentumista käsittelevät kirjat löytyvät täältä. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Siviilioikeus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii