Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Konsernin sisäisen rahoituksen markkinaehtoisuus

Anita Isomaa

Kirjassa käsitellään konsernin sisäisen rahoituksen markkinaehtoisuutta Suomen kansallisen lainsäädännön, verosopimusoikeuden ja eurooppavero-oikeuden näkökulmasta. Huomioon otetaan myös taloustieteen ja rahoituksen näkökulma sekä siirtohinnoitteluoikaisun suhde veron kiertämistä ja peiteltyä osingonjakoa koskevaan sääntelyyn. Kirja on tärkeä apuväline veroriitojen ehkäisemisessä ja niiden ratkaisemisessa yrityksille ja viranomaisille. Kirja tarjoaa myös apuvälineitä verosuunnitteluun.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20179789521430213

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Verotus

Verkkokirjahylly Verotus sisältää kaikki verotukseen liittyvässä asiantuntijatyössä tarvittavat ammattikirjat digikirjoina. Katettuina ovat arvonlisäverotus ja tuloverotus, ennakkoperintä ja perintö- ja lahjaverotus. Hyllystä löytyy myös teoksia verosuunnittelusta, siirtohinnoittelusta ja verotusmenettelystä. Hylly täydentyy säännöllisesti uutuuskirjoilla niiden ilmestyessä.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Verotus

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii