Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Organisaatiot yhteen

Erilaiset muutostilanteet ovat osa organisaatioiden arkea. Fuusiot, yritysostot ja yrityskulttuurien yhdistäminen ovat tämän päivän keinoja kehittää toimintaa ja luoda menestymisen mahdollisuuksia. Päätökset voivat olla selkeitä, mutta vasta muutoksen toteutus ratkaisee onnistumisen. Mutta miten kertomisesta siirrytään keskusteluihin ja tekoihin? Miten sitoutuminen muutokseen ja sen tavoitteisiin saadaan aikaan? Organisaatiot yhteen kertoo käytännönläheisesti, miten muutosjohtamisen keinoja voidaan soveltaa erilaisissa haastavissa muutostilanteissa, kuten organisaatioiden yhdistymisessä, eri kulttuurien kohtaamisessa, yrityskaupoissa ja toimintojen ulkoistamisessa. Kirjassa on huomioitu myös kustannussäästötilanteet sekä henkilöstön vähentämisestä johtuvat muutokset organisaatiossa.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20049789526328010

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii