Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly

Osuuskunta

Teoksessa osuuskuntalain keskeisiä ja yleisiä piirteitä on käsitelty asiakeskeisesti. Laajempina teemoina esiin tulevat erityisesti osuuskunnan jäsenyyden ja osuuden välinen suhde, päätöksenteko osuuskunnissa, pääomarakenne, tilinpäätös ja tilintarkastus, varojen käyttö, yritysjärjestelyt sekä osuuskuntaoikeudellinen vahingonkorvaus-, sanktio- ja riitojenratkaisujärjestelmä. Teos on tarkoitettu nykyaikaisen osuuskuntamuotoisen yritystoiminnan perusteokseksi sekä yliopistolliseksi oppikirjaksi.

Lue lisää

JULKAISUVUOSI

ISBN

20069789526328119

Verkkokirjahyllyssä

Tämä teos kuuluu hyllyihin: Arkisto

Verkkokirjahyllyn Arkistosta löydät kaikki seitsemän vuotta vanhemmat ammattikirjat ja suosittujen kirjojen vanhemmat painokset.

Tutustu hyllyn kirjavalikoimaan

Tilaa Verkkokirjahylly Arkisto

MIKÄ ON VERKKOKIRJAHYLLY

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä teemahyllyihin jaoteltuina. Hyllyt täydentyvät jatkuvasti uusien kirjojen ilmestyessä. Voit hankkia käyttöösi koko Verkkokirjahyllyn tai yksittäisiä teemahyllyjä tarpeidesi mukaan.

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi käyttöoikeuden, kun tarvitset koko palvelun tai yhden hyllyn yhden käyttäjän käyttöön. Useamman käyttäjän käyttöoikeustilauksissa voit kääntyä myyntitiimimme puoleen.

Tutustu valikoimaanTutustu valikoimaanTutustu valikoimaanKokeile veloituksetta


Suomen laajin verkkokirjahylly


Täydentyvä valikoima


Lue silloin kun sinulle sopii