Sulje tulostustila
Verkkokirjahylly
Uutta palvelussa

Sisältöpalvelujemme vuosimaksujen hinnat muuttuvat

Verkkokirjahyllyn vuosimaksun yleiskorotus 1.1.2023 ja sen jälkeen alkaville tilausjaksoille on 5 %. Päivittyvät hakuteokset hinnoitellaan vuoden 2023 alusta lähtien teemapaketteina, joiden käyttäjiksi tilaajat siirretään. Lue lisää muutoksesta osoitteessa almatalent.fi/paivittyva-teemapaketti. Yleiskorotukset eivät koske sopimuksia, joiden hinnoittelusta vuodelle 2023 on sovittu erikseen.

Äänikirjat ovat palanneet palveluun

Kuudesta verkkokirjasta on kuunneltavissa äänikirjaversiot. Äänikirja löytyy verkkokirjan lukunäkymän oikeasta ylälaidasta (Kuuntele äänikirjana). Kuuntelu edellyttää ko. teoksen käyttöoikeutta. Äänikirjaversion löydät seuraavista teoksista: Hallintomenettelyn perusteetSiviili- ja rikos-prosessioikeusRikosoikeuden yleinen osaProsessioikeuden oppikirjaTyöoikeuden perusteet ja Velvoiteoikeus.

Käyttövinkkejä

Ongelmia palveluun kirjautumisen kanssa? Poista selaimestasi almatalent.fi ja verkkokirjahylly.almatalent.fi -sivustoille tallennetut evästeet ja avaa palvelu uudestaan.

Näet kaikki käytössäsi olevat sisällöt, kun olet sisäänkirjautuneena Omat sisällöt -sivulla. Sivun löydät päänavigaatiosta Sisältöpalvelut > Omat sisällöt.
Omat sisällöt -sivulle »

Näin viittaat sähköisiin hakuteoksiin, silloin kun sivunumeroita ei ole ja teos päivittyy jatkuvasti.
Tutustu ohjeeseen »


  Sisältöä haetaan, odota hetki...
  Tervetuloa käyttökoulutukseen!

  Palvelun käyttökoulutukset räätälöidään osallistujien kiinnostuksen ja tiedontarpeiden mukaan. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!
   
   
  Palvelujen tilaus

  Sisältöpalvelujamme ovat Verkkokirjahylly, Päivittyvät hakuteokset, Suomen Laki -hakupalvelu ja -säädöskokonaisuudet, Bisneskirjasto ja Sijoituskirjasto.

  Tutustu valikoimaan ja tilaa

  Sisältöpalvelut
  Juridiikan ja talouden uutiset

  Käytössäsi on Juridiikan ja talouden uutiset -sivusto, johon toimitamme jatkuvasti tuoreita uutisia koskien lainsäädäntömuutoksia, uutta oikeuskäytäntöä ja eri alojen ajankohtaisia teemoja ja trendejä.

  Tutustu sivustoon

  Saat halutessasi uutiset joka arkipäivä sähköpostiisi tilaamalla Juridiikan ja talouden uutiskirjeen. Voit valita itse teemat, joita haluat seurata.

  Tilaa Juridiikan ja talouden uutiskirje